Kasco bouwers

Kasco bouwers B.V. is een vooraanstaand, VCA-gecertificeerd onderaannemingsbedrijf, ruim 25 jaar actief op het gebied van grootschalige kassenbouw over héél de wereld. Continu in ontwikkeling om te kunnen voldoen aan de strenge eisen van het huidige hoge niveau in de moderne glastuinbouw.

In 2003 ontstaat Kasco bouwers B.V. door het samen gaan met Sosef & Meershoek kassenbouwtechniek en Frans van der Valk kassenbouw. Het zijn twee bedrijven met één gedachte. Kasco bouwers is hierdoor direct één van de grootste onderaannemers op het gebied van kassenbouw.

Innovatief bezig zijn
Door te kijken naar de marktontwikkelingen en te luisteren naar zowel de opdrachtgever als de mannen van de werkvloer, biedt Kasco bouwers B.V. oplossingen, die veiligheid, snelheid en gemak met elkaar combineren.

Vertrouwen kweken
Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis bieden wij u ongekende mogelijkheden op het gebied van totaal projecten in binnen- en buitenland. Via strategische partners beschikken wij over een uitgebreid netwerk van topkwaliteit.

Met passie werken
Met alleen High-teck machines en verbeterde arbeidsvoorwaarden komt een project niet van de grond. Ouderwets vakmanschap in combinatie met gedrevenheid in je werk zijn minstens zo belangrijk om een kas gegarandeerd goed te kunnen bouwen. De omstandigheden van de ondergrond en het weer zijn factoren, welke wij nauwelijks kunnen beïnvloeden.
Gelukkig zorgt de liefde voor het werk, dat iedere kas weer op zijn poten terecht komt.